Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/10/197910/sweetmedia.se/public_html/wp-content/plugins/enjoy-instagram-instagram-responsive-images-gallery-and-carousel/library/enjoyinstagram_shortcode_grid.php on line 20
“As Sweet As Possible”
Vi är en aktiv digitalbyrå. Vi tror på bra service, nära samarbete och att ha roligt på jobbet. Kreativitet och Strategier blandas som kaffe och mjölk och ger kunden bästa valuta för pengarna. Företaget grundades 2013 och har sedan dess vuxit sig varma i kläderna. Unga men ändå tunga :)

Personligt

Less is more. Man behöver inte vara stor för att vara stark. Vi tror mer på att vara som Bruce Lee än som Mike Tyson. Vi vill använda våra resurser maximalt och bygga nära relationer till våra kunder. Därför får du oss face to face utan mellanhänder. Dessutom gillar vi gott kaffe och är sköna personer. Fika?

Roligt

Det finns mycket att må dåligt över i världen. Vi tycker inte att jobbet ska vara en av de sakerna. Jobbet ska ge dig energi och inspiration. Alicia Keyes sa: Love it or leave it alone. Vi är inte gifta med vårt jobb men vi har kärlek till det vi gör och det märks på det vi levererar.

Långsiktigt

One night stands är inte vår grej. Vi vill bygga något som håller att bygga vidare på. Vi arbetar därför med noga utvalda partners och företag som delar samma känsla för företagande och entreprenörskap. Vi satsar på att ge våra kunder en Sweet eftersmak istället för en bitter.

Engagerade

Vi vet vad vi gör men vi vill också att du ska förstå vad det är vi håller på med. Du får alltid tag på oss vare sig det är på mobilen eller mail. Dina synpunkter och funderingar tas alltid med i vårt arbete. Vi vill att du ska vara lika stolt som vi över slutprodukten.